The Walking Dead - Magyar Rajongói Blog

Így készülnek a The Walking Dead szereplői az ötödik évad folytatására!

Három főszereplő mesél arról, hogyan látják karakterüket a zombisorozat új epizódjaiban.

2015. január 29. - Walking Dead Hun

Az amerikai bemutató után néhány órával, február 9-én este hazánkban is folytatódik a The Walking Dead. A világ egyik legnépszerűbb sorozata 126 országban szegezi nézők millióit a FOX képernyői elé, és a világpremierből természetesen Magyarország sem marad ki.

A drámai sorozat az eddiginél is keményebb helyzeteket ígér, de vajon miként tudnak a szereplők megmaradni ebben a kíméletlen világban? Három színész vall arról, ők hogyan látják saját karakterüket az ötödik évadban.

Andrew Lincoln:Azt hiszem jó ideje nem láthattuk ennyire nyugodtnak és teljesnek Ricket, mint az ötödik évadban. A morális vívódás, amely eddig lefoglalta, most véget ért, mert képes volt megbékélni azzal, hogy ebben a világban minden véglet elfogadható. Most azonban újra kemény helyzetek elé néz, és nem tudhatjuk, tényleg felkészült ezekre, vagy csak úgy gondolja.”

twd_rick_grimes.jpg

Lauren Cohan:Maggie számára a mostani a legkeményebb időszak, bár eddig is nehéz helyzeteken ment keresztül. Viszont ő képes rá, hogy újra és újra felálljon, ami nagyon fontos, hiszen így a többieket is motiválja. Amikor pedig túljut egy nehézségen, akkor mindig megerősödik. Reméljük ez most is így lesz.”

twd_maggie.jpg

Steven Yeun:Ez a világ nagyon sötét és kopár, és a felfogásodtól függően vagy reményre és emberségre, vagy magányra és kegyetlenségre van szükséged a túléléshez. Glenn szerintem pont ezen a határvonalon egyensúlyoz. Anélkül, hogy mélyebben belemennék, szerintem ez a világ a végsőkig próbára teszi a benne élőket, és folyton a szakadék szélére sodorja őket. Bár Glenn általában tele van reménnyel, a hitét neki is nehéz lesz megtartania.”

twd_glenn.jpg

A The Walking Dead ötödik évadának új epizódjait február 9-től hétfő esténként 21:50-kor láthatják a nézők, kizárólag a FOX csatornán! További információk: www.foxtv.hu/the-walking-dead

Szinkronos előzetes:

 

Forrás: FOX Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://walkingdeadhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr617121345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása