The Walking Dead - Magyar Rajongói Blog

The Walinkg Dead Spinoff - Fő karakterek

2014. szeptember 30. - Walking Dead Hun

A napokban kikerültek a netre, a 2015-re tervezett TWD spinoff sorozat fő karaktereinek leírásai. Ezek alapján Ti kiket tudnátok elképzelni a szerepekre?

shutterstock_99981176-1024x724.jpgSEAN CABRERA - 40-es éveibe lépő latin-amerikai férfi, aki igyekszik mindig helyes döntéseket hozni.

CODY CABRERA - Sean éles eszű, lázadó természetű, hirtelen haragú tinédzser fia.

NANCY TOMPKINS - 30-as éveiben lévő egyedülálló, két gyermekes anyuka. Nancy átlagos nőnek tűnik, de mégis van benne egy kis keménység. (Nick és Ashley anyja)

NICK TOMPKINS - Nancy elcseszett tinédzser fia. Túl idős már ahhoz, hogy az anyja nyakán lógjon, de elszakadni sem tud otthonról.

ASHLEY TOMPKINS - Nancy többnyire higgadt, tizenéves lánya. Az ő céljai ellentétesek a bátyjáéval. Imádja az anyját, mégis úgy érzi, hogy itt az ideje továbbállni.

ANDREA CHAPMAN - 40-es éveiben lévő hervadt virágszál, aki a külvárosba menekül, hogy talpra álljon a borzasztó házassága után.

A bejegyzés trackback címe:

https://walkingdeadhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr776746919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása