The Walking Dead - Magyar Rajongói Blog

The Walking Dead – Jön a 6. évad is!

2014. október 09. - Walking Dead Hun

A világ egyik legnépszerűbb drámai sorozata pár nap múlva az ötödik évaddal folytatódik, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel már a hatodik évadot is berendelték.

10645278_693093434114826_3149114699291372389_n.jpg

Csupán pár nap van hátra a The Walking Dead legújabb, 5. évadának bemutatójáig, de a nagy népszerűségre és a sorozat hatalmas sikerére való tekintettel az AMC máris bejelentette a folytatást! A hatodik évad showrunnerjeként továbbra is Scott M. Gimple viszi tovább a történetet, mellette executive producerként Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero és Tom Luse is dolgoznak a produkcióban.

TWD_S05.jpg

A zombihorror-sorozat eddigi évadai nézettségi rekordok sorát döntötték meg az Egyesült Államokban: a The Walking Dead a kinti kábeltelevíziózás történetében a legnézettebb, a 18-49 éves korosztályban pedig az elmúlt két év legnépszerűbb sorozata lett.

Népszerűsége nemcsak a televízióban, hanem a közösségi médiában is megkérdőjelezhetetlen: világszerte milliós rajongótábor követi a The Walking Dead Facebook és Twitter oldalait, a „Dead Yourself” alkalmazást pedig eddig több mint 15 millió felhasználó töltötte le.

TWD_S05_RC.jpg

A sorozat legújabb, ötödik évada pár nap múlva világpremierrel indít: 126 országban lesz októberben látható, és a filmben az eddiginél is megdöbbentőbb és keményebb jelenetekre számíthatunk. Hazánkban már egy nappal az amerikai premier után, október 13-án 21:50-kor bemutatja az első epizódot a FOX. A sorozat itthon magyar nyelvű szinkronnal, a kinti vetítésekhez igazodva, hétfőn esténként fut majd – kizárólag a FOX csatornán.

További információk: www.foxtv.hu/the-walking-dead

Az 5. évad magyar nyelvű előzetese:

A bejegyzés trackback címe:

https://walkingdeadhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr866774111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

severus 2014.10.12. 17:39:51

Remek hír, egy ideig nem fogunk unatkozni!
süti beállítások módosítása